Burn’t ends af nakkefilet

  • Nakke filet skæres i passende stykker af 3-4 cm stykker.
  • Gnides godt ind i rub på alle sider.
  • Lægges på køl minimum 4 timer i skål eller pose.
  • Trager grill startes op ved 105 grader.
  • Når temperatur er nået i grillen lægges kødet på i et lag.
  • Aktiver “SuperSmoke” hvis Traegeren understøtter dette i den første time
  • Grilles i 3 timer ved 105 grader.
  • Kødet tages af grillen og temperaturen hæves til 160 grader.
  • Kødet blandes rundt med BBQ sauce så alt er gnedet ind, ½ dl honning eller brun farin og 1-2 dl æblemost alt afhængig af mængden af kød.
  • Lægges i en foliebakke med store smørklatter på toppen og og pak staniol omkring så den er tæt.
  • Sættes på grillen igen ved 160 grader i 2 timer.
  • Efter 2 timer sænkes temperaturen igen til 105 grader og der rodes rundt i kødet i en times tid og det er klar til servering.
  • Eller kødet tages op af vædden i foliebakken og placeres på grillen.
  • Vædden fra foliebakken røres sammen og evt tilføres mere BBQ sauce og pensles på kødet 2-3 gange i den sidste time inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *