- Nakke filet skæres i passende stykker af 3-4 cm stykker.
- Gnides godt ind i rub på alle sider.
- Lægges på køl minimum 4 timer i skål eller pose.
- Trager grill startes op ved 105 grader.
- Når temperatur er nået i grillen lægges kødet på i et lag.
- Aktiver “SuperSmoke” hvis Traegeren understøtter dette i den første time
- Grilles i 3 timer ved 105 grader.
- Kødet tages af grillen og temperaturen hæves til 160 grader.
- Kødet blandes rundt med BBQ sauce så alt er gnedet ind, ½ dl honning eller brun farin og 1-2 dl æblemost alt afhængig af mængden af kød.
- Lægges i en foliebakke med store smørklatter på toppen og og pak staniol omkring så den er tæt.
- Sættes på grillen igen ved 160 grader i 2 timer.
- Efter 2 timer sænkes temperaturen igen til 105 grader og der rodes rundt i kødet i en times tid og det er klar til servering.
- Eller kødet tages op af vædden i foliebakken og placeres på grillen.
- Vædden fra foliebakken røres sammen og evt tilføres mere BBQ sauce og pensles på kødet 2-3 gange i den sidste time inden servering.
