24 timers Pizzadej – 4 Pizzaer

Ingredienser

640 gram Tipo 00 Hvedemel
360 gram vand (Stuetemperatur)
18 gram fint salt
0.3 gram tørgær

  • Opløs gæren i vandet og lad det stå i 10 min.
  • Bland alle ingredienser løst med en ske, start med gærvandet.
  • Lad blanding, som kan se meget tør ud, stå i en lufttæt beholder i 1 time ved stuetempetatur.
  • Ælt nu alt dejen i 10 minutter på laveste hastighed.
  • Form dejen til en kugle og lad den hæve i den lufttætte beholder i 20 timer ved stuetemperatur.
  • 4 timer inden dejen skal bruges inddeles den i 4 kugler som smøres eller sprayes med lidt olie.
  • Lad de 4 kugler hvile på et spækbræt under et viskestykke i den resterende tid inden brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *