Bacon-wrapped kylling på Traeger Grill

INGREDIENSER

  • 1 kg frisk kyllingebryst eller filet
  • 20-25 skiver tyndtskåret bacon
  • foretrukken krydderiblanding

  • Kyllinge filet eller kyllinge bryst. (Hvis der bruges kylling bryst deles de i to på langs.
  • Krydder stykker med det den blanding du foretrækker og sæt dem på køl i min 2 timer.
  • Tænd Traeger grillen op og sæt temperaturen til 180 grader.
  • Rul bacon rundt om hver enkelt stykke kylling og sæt evt en tandstik gennem for at holde bacon på plads.
  • TIP: Blanding af brunt sukker og chilipulver kan blanbdes sammen og drysses på bacon efter de er rullet om kyllingestykkerne.
  • Lægges på den varme grill og grilles i 30-35 min og serveres varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *